UG:N TIIMI

Ilkka Miettinen

Tiedustelut, tarjoukset jne.

050 596 9024

etunimi.sukunimi@unitedgypsies.fi

Tero Forsberg

Tero on UG Breweryn talous- ja rahoitusalan asiantuntija, jolla on hallussaan myös panimon muut prosessit. Tero  työskentelee päätoimisesti rahoitusalan IT-järjestelmien kanssa. Tero on myös kiertolaispanimo Humaloven yksi perustajista ja toimitusjohtaja.

Tommi Ignatius

Tommi on  olutharrastaja, jolla on pitkä kokemus yritystoiminnasta Kruunuaita Oy:n toimitusjohtajana. Tommi on ollut mukana monissa aloittavissa yrityksissä yrittäjän ja konsultoijan roolissa.

Olavi Mensio

Olavi on yksi UG Breweryn panimotoiminnan ja tuotekehityksen osaajista. Olavi on sekä kokki, oluenpanija että viinintuottaja. Hänen intohimona on etsiä uusia makuja ja luoda niistä oluita. Olavi on myös Kallio Artisan Breweryn perustaja.

Juhani Palttala

Juhani on UG Breweryn panimomestari ja yleismies.  Juhani on innokas kotioluen panija ja mies Kosoolan panimon takana. Oluen valmistusprosessin lisäksi Juhanilla on hyvin hallussa työkalut, joita tarvitaan panimon tilojen ja laitteiden kanssa.

Jani Peltosalo

Jani on yksi  UG Breweryn tuotekehityksen ja panimotoiminnan osaajista, jolla on hallussaan myös panimon byrokratiaan liittyvät asiat. Jani on myös kiertolaispanimo Humaloven panimomestari ja yksi perustajista.

Kimmo Rouhiainen

Kimmo on UG Breweryn ohjelmistoalan asiantuntija ja sekä kotioluen panija. Päätoimessaan Kimmo työskentelee toiminnanohjausjärjestelmien tuotekehityksen parissa.