ENSIMMÄINEN RAHOITUSKIERROS ON PÄÄTTYNYT

UG Brewery Oy on päättänyt ensimmäisen rahoituskierroksensa 31.3.2017. Keräsimme osakeannilla riittävästi rahaa, jotta tuotanto on saatu käyntiin helmikuun alussa 2017. Panimon toimintaa ja laitteistoa kehitetään jatkuvasti, mikä synnyttää myös tarpeen lisäinvestoinneille ja lisärahoitukselle lähiaikoina.

 

SIJOITTAJAKSI?

Pienpanimoala ja olutkulttuuri ovat vahvassa nousussa myös Suomessa, mutta huomasimme ettei aloittelevalle pienpanimolle ole tarjolla helppoa tapaa käynnistää toimintaansa. UG Brewery ei ensisijaisesti kilpaile muiden pienpanimoiden kanssa, vaan täyttää markkinaraon keskittymällä tilan, laitteiston ja myyntikanavan tarjoamiseen kiertolaispanimoille sekä muille pienpanimoille. Kasvupotentiaali on siis huima, koska tulemme kasvavaan markkinaan tarjoamaan palvelua, jossa kilpailua ei juurikaan ole. UG Breweryn työt tekee tiimi, jossa on vahvaa osaamista oluen panemisesta sekä kokemusta kiertolaispanimo- ja yritystoiminnasta.

 

HALUATKO OMISTAA PALAN TULEVAA SUOMALAISTA OLUTHISTORIAA?

Mikäli haluaisit tulevaisuudessa omistaa palan United Gypsies Brewery -panimoa ja olla mukana kanssamme nostamassa esiin uusia pienpanimoita, jätä oheisella lomakkeella yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja lähetämme lisää tietoja mikäli käynnistämme uuden rahoituskierroksen toiminnan laajentamiseksi.

Voit myös laittaa meille suoraan sähköpostia, sekä seurata panimon kuulumisia Facebook-sivuiltamme www.facebook.com/UGBrewery/

 

 

Jos olet kiinnostunut sijoittamisesta, liity tiedotuslistallemme / If you are interested in investing on us, please subscribe to our email list
*Pakollinen


    Älä koskaan lähetä salasanaa Google Formsin kautta.