Tervetuloa räätälöityjen oluiden maailmaan

United Gypsies Brewery on suomalainen pienpanimo jo vuodesta 2017 saakka. Panemme olutta tilauksesta ja tarvittaessa voimme räätälöidä oluen pienimmätkin yksityiskohdat asiakkaan tarvetta vastaavaksi.

Tässä muutama esimerkki tarjoamistamme palveluista

- kiertolaispanimot: oluentekijät, joilla on omat reseptit ja brändi, mutta ei panimotoimintaa mahdollistavia laitteita, voivat teettää tai tulla tekemään meillä oluen

- ravintolat ja baarit: käsityöläisoluiden kysyntä laajentuu jatkuvasti erilaisiin ravintoloihin, joissa myös ulosmyyntioikeus kasvattaa uniikkien oluiden kysyntää. Teemme teille oman oluen ja tarvittaessa suunnittelemme reseptin vastaamaan haluamaanne makukuvausta

- yritykset: olut kiinnostaa yritysten työntekijöitä ja asiakkaita. Voimme räätälöidä oluen yrityksesi kausijuhliin tai asiakas- ja messutapahtumiin kunkin tilanteen ja tarpeen mukaisesti.

- olut-tastingit ja koulutukset: tarjoamme erilaisia tasting-tilaisuuksia oluesta kiinnostuneille yrityksille ja myös yksityishenkilöille. Jos haluat oppia lisää oluesta, toki samalla olutta maistellen, tarjoamme haluamanne palvelun.

Teemme olutta 500 litran erissä, mutta myös pienempien määrien toimitus onnistuu, joten kysy rohkeasti lisää. Olut voidaan pullottaa tai pakata kegeihin.

Voimme tehdä mitä oluttyylejä tahansa, APA:sta imperial stouttiin, vaaleasta lagerista tummiin quadeihin. Kerro meille, mitä haluat ja toteutetaan visiosi yhdessä.

Myös etikettien suunnittelu onnistuu kauttamme.

Kun siis haluat itse tulla tekemään olutta tai haluat meidän tekevän sinulle tai yrityksellesi juuri haluamanne oluen, ota yhteyttä oheisella lomakkeella tai sähköpostitse (etunimi.sukunimi@ugbrewery.fi). 

Ilkka Miettinen

Ilkka on sekä UG Breweryn toimitusjohtaja että olutharrastaja myös vapaa-ajallaan. Ota yhteyttä, jos haluat keskustella oluesta.

Puhelin: 050 596 9024

S-posti: etunimi.sukunimi@ugbrewery.fi

Kiinnostunut panemisesta
Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut valmistamaan tai valmistuttamaan olutta UG:lla!
Nimi
Oma vastauksesi
Yritys
Oma vastauksesi
Sähköpostiosoite
Oma vastauksesi
Puhelinnumero
Oma vastauksesi
Yhteydenoton syy
Kerro tässä lyhyesti kiinnostuksestasi UG:ta kohtaa. Haluatko valmistaa meillä olutta? Haluatko tilata omaoluen? Panettaako muuten vaan?
Oma vastauksesi
Muuta?
Sana on vapaa.
Oma vastauksesi
Lähetä
Älä koskaan lähetä salasanaa Google Formsin kautta.
Tämä lomake luotiin verkkotunnuksessa Humalove Brewing Oy. Ilmoita väärinkäytöstä